Dansk Stenbiderrogn, renset FROST

230,00 DKK

Relateret link: Vores egen opskrift på stenbiderrogn

Stenbideren er en forårsbebuder. Det betyder samtidig, at stenbiderrogn er en sæsonvare, som kun fås i en ret kort sæson. Vi har imidlertid frosset noget rogn ind. Rognen var naturligvis helt fersk og frisk inden indfrysning, og der er ikke tilsat noget til den, men vi har naturligvis omhyggeligt og nænsomt renset den for alle hinder. En stenbiderrogn, der har været frossen kommer dog ikke helt smags- og konsistensmæssigt på højde med den helt ferske, men vi ved, at der er mange, der holder af den alligevel, ligesom mange nøjes med at bruge den som lækker pynt på f.eks. et torskefad, når den har været frossen.

Hvis den ikke allerede er optøet på vej til dig, skal du optø den i køleskab. Når den er optøet, skal du selv bare salte den og tilsætte evt. løg m.v. Se vores link til vores opskrift/vejledning her oventil. Opskriften indeholder også et link til opskrifter på blinispandekager, som smager rigtig godt til den.

Fra den er optøet, kan den holde sig 2 dage i køleskab. Er den ikke optøet på vej til dig, kan du også fryse den videre i 2-3 måneder.

Et bæger med 200 gram rækker til 3-4 personer til forret eller natmad. 

I sæsonen for stenbiderrogn udbyder vi også fersk stenbiderrogn. Brug vores søgefunktion allerøverst på siden - skriv bare stenbiderrogn - og så får du alle eventuelle muligheder frem.


Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/afsendelsesdato. Bør ikke fryses.

Dansk Stenbiderrogn, renset FROST
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 200 gram

    230,00 DKK

    Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}