FRAGT Ø-LEVERING - fast tillæg ved nogle ikke brofaste øer - læs tekst

168,75 DKK

Normalt leverer vi jo kun til brofaste øer, men nu er der mulighed for at bestille levering til følgende øer også: Bornholm, Ærø, Fanø, Fur og Læsø.
Du skal dog være opmærksom på, at forsendelsen tager ca. 1 døgn ekstra oven vores dag-til-dag-levering. Du skal derfor bestille i god tid, og du kan derfor også kun få leveret onsdag, torsdag og fredag. Du har derfor kun en aften (mod normalt 2 aftener) til at bruge den ferske fisk i (den kan naturligvis stadig fryses ned), og fiskefars, som kun har 1 døgns holdbarhed, kan du desværre ikke få med ordren.
Og du skal huske at bestille 1 stk. af dette varenummer for at få leveret på nævnte øer.
Desværre koster servicen ekstra, men du betaler ikke mere, end vi giver hos vores fragtfirma, så det er er ikke noget, vi tjener noget på.

Lagerstatus: Kan bestilles
stk.

Bemærk, at ved andre øer, end de nævnte, har vi (Xpressen) måske mulighed for at stille din pakke i afskibningshavnen på fastlandet, og det koster normalt ikke ekstra, blot du skriver afskibsninghavnen på som leveringsadresse med korrekt vejnavn, nummer og postnummer på Færgelejet, hvor fragtfirmaet skal stille din pakke. Og husk at skrive instruktion til fragtfirmaet  i "bemærkningsfeltet til fragtmanden" vedr. stillested. Og du skal også selv holde styr på, at pakken kommer med færgen over til dig, men der kommer, som normalt, en mail fra Xpressen, når din pakke er afleveret. Kontakt os endelig, hvis du er i tvivl om noget.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}