Tilbud

Tun, koldrøget

Pris fra 123,00 DKK 145,00 DKK

Koldrøget tun fra Fiskehuset smager bare pragtfuldt. Det smager lidt i retning af røget oksefilet, bare bedre syntes vi ;-)

Vi har vores helt egen måde at røge tunen på, og det tager faktisk ca. 3 døgn med koldrøgning.

Tunen blev desværre udryddet af overfiskning i de danske farvande i 60érne, men for os er det lidt stadig en dansk fisk, og selvom vi ikke fører eksotisk fisk - ellers, så er tunen til røgning en undtagelse, og det er simpelthen fordi, vi og vore kunder ikke kan undvære dette lækre produkt. Og tunen er heldigvis på vej tilbage til de danske farvande - den må endnu ikke fanges, så den, vi sælger her, kommer fra FAO område 71, og den er fanget på kroge, således at der ikke er gået delfiner tabt ved fiskeriet.

Tun udmærker sig i øvrigt også ved ikke at indeholde ben overhovedet.

Den røgede tun er nemmest at skære i tynde skiver på en pålægsmaskine, men en kniv kan også bruges, det giver bare lidt tykkere skiver.

Vi bruger selv den røgede tun til "mad ud af huset", og der serverer vi dem med en legeret flødesauce med masser af grønne asparges i, ligesom vi bruger røræg til den.

Billede nr. 2 viser netop nogle pæne skiver fra den røgede tun sammen med en hjemmelavet kartoffelsalat, men den er selvfølgelig også velegnet "bare" som pålæg.


Dette produkt er benfri.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Tun, koldrøget
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 400 gram

  145,00 DKK 123,00 DKK

  Udsolgt

  Ikke på lager

 • 800 gram

  256,00 DKK 217,00 DKK

  Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}