Tunsteak, benfri, frost - af Yellow fin tun

Pris fra 55,00 DKK

Vi syntes normalt, at al fisk skal være frisk og nyfanget, så det er ikke hos os, du finder såkaldt frossen/optøet eksotisk fisk. Der er normalt masser af gode danske alternativer. Tun fandtes indtil i 60'erne i de danske farvande, hvor den desværre blev udryddet pga. overfiskning. Så tunen er hos os en undtagelse.

Tunen, vi udbyder her er yellowfin-tun, og den kommer fra FAO område 71. Den er fanget på kroge, således at der ikke er gået delfiner tabt ved fiskeriet.

Den gode nyhed er, at der er ved at komme tun i danske farvande igen. Mens vi venter på, at der kommer så mange, at der kan blive et fiskeri på dem, så må I "nøjes" med disse her.

F.eks. til sushi er tun jo næsten uundværlig. Tunbøfferne her indeholder ingen ben, og det er helt regulært skært kød, og ja, ordet kød, kan faktisk godt bruges. Det minder, i smag og struktur, lige så meget om kød, som fisk.

Bemærk, at da tunbøfferne er frosne ved afsendelsen, kan du umiddelbart anvende dem til sushi.

Vil du stege dem, så se vores opskrift her på Fiskehusets stegte marinerede tunbøffer. De er også rigtig gode på grillen, og der griller du dem bare, som var det kød - men overgrill dem endelig ikke.


Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 3 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Dette produkt er håndfileteret og benfri.

Tunsteak, benfri, frost - af Yellow fin tun
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 1 stk (180-200 gram)

  55,00 DKK

  Kan bestilles

 • Minimum 1,2 kg (ca. 5-7 stk.)

  270,00 DKK

  Kan bestilles

 • Minimum 5 kg (min. 5 kg)

  980,00 DKK

  Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}