Cavi-art

Pris fra 24,00 DKK

Relateret link:  www.cavi-art.dk/tang-huset.dk

Cavi-art er et kaviar produkt, som er lavet at havtang. Havtang har et meget lavt fedt- og saltindhold og ingen kolesterol, men indeholdeholder en masse næringsstoffer. Havtang dannes i rigelige mængder i havet, og denne havtang høstes ved de skotske og franske stenkyster.

Vi bruger selv kun denne Cavi-art, når vi pynter "mad ud af huset" og i vores restaurant, da den både smager godt og ikke er oversaltet. Ydermere smitter den heller i af, så det er muligt at pynte maden op igen, hvis noget pynt f.eks. under transport har forskubbet sig lidt.

Cavi-art kan også bruges i selve madlavningen - både i varme og kolde retter. Se masser af opskrifter og yderligere beskrivelse af produktet på producentens hjemmeside på linket ovenfor. Vi har også opskriftshæfter, du kan bestille - se under gratis ting.

Det hele startede med en rød og en sort. De er begge dejlig milde i smagen. Senere kom den grønne til. Den er lidt stærk på en frisk måde, da den grønne farve kommer fra wasabi, som jo også bruges til sushi.

Du kan nu også - udover den sorte, den røde og den grønne - vælge både en chili variant, som også er lidt stærk, uden det er ubehageligt. Det er også muligt at vælge en laksevariant, som har større perler, og derfor fint erstatter lakserogn. Alle disse er med 100 g i. Der er nu også kommet Citronperler og Balsamicoperler til. De er også de store perler og i 50 g glas. Og allersidste nyhed er med trøffelsmag og i 100 g glas.

Cavi-art
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 100 gram Sort

  24,00 DKK

  Kan bestilles

 • 100 gram Rød

  24,00 DKK

  Udsolgt

  Ikke på lager

 • 100 gram Laks (større perler)

  26,00 DKK

  Kan bestilles

 • 50 g Citron (større perler)

  26,00 DKK

  Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}