Udsolgt

Fiskefrikadeller, GLUTENFRI, LAKTOSEFRI, pandestegte, frosne

Produktet er udsolgt.

74,00 DKK

På opfordring prøver vi nu med disse glutenfrie og laktosefrie fiskefrikadeller. Vi kan ikke sælge så mange af dem, af vi kan have dem fersk hele tiden, men vi laver en portion, som vi straks vakuumpakker og fryser.

 

De er, som de andre fiskefrikadeller, lavet af en rigtig god fiskefars, som udelukkende består af vores friske håndskårne fileter af forskellige hvide torskefisk, oftest kulmule og torsk mv. Fisken hakkes og vi tilsætter udelukkende ØKOLOGISK kartoffelstivelse (kun ganske lidt), vand, løg og krydderier samt salt, så de bliver fine og milde i smagen.

Bemærk, vi tilsætter ikke fedt eller andre fedtstoffer, og vi tilsætter kun lige det, der er nødvendig for at give den rette konsistens.

Til slut former vi farsen til store, flotte og lækre fiskefrikadeller, og pandesteger dem i en god rapsolie på en støbejernspande.

Fiskedellerne kan bruges både til frokost, til madpakken og til aftensmad.

 

P.S! Er du hyperallergisk overfor gluten, kan vi ikke garantere, at der ikke har kunnet være lidt melstøv i luften her, da vi "bare" har et helt almindeligt industri/restaurant-køkken, men vi tilsætter ikke noget.


Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Dette produkt er benfri.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Fiskefrikadeller, GLUTENFRI, LAKTOSEFRI, pandestegte, frosne
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 4 stk. (min. 300 gram)

    74,00 DKK

    Udsolgt

    Ikke på lager

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}