Salgs- og leveringsbetingelser

Generelle oplysninger

Fiskehuset Thisted ApS
Havnen 31, 7700  Thisted
Tlf. 97920986, mail@fiskehuset.com

Priser

Alle priser er i danske kroner og inkl. moms og er udelukkende gældende her i netbutikken, og de kan derfor afvige fra priserne i vores fysiske butik. Til priserne kommer evt. fragtomkostninger, men der er fragtfri levering ved bestilling for over 650,- kroner - se næste punkt.

Fragt

Vi leverer med PostDanmark, og beløbet til evt. fragt er incl. omkostninger til termokasse, is, mærkning og pakning:

Bestiller du for mellem kr.:  tillægges der fragt med kr.:
0 - 299  130,-
300 - 549 80,-
550 - 649 30,-
over 650

0,- (vi betaler fragten)

Rent praktisk, så understøtter vores nye webshop ikke gradueret fragt, så for køb mellem 300 og 550 kroner, står fragten stadig til 130 kroner, men vi har så lavet det sådan, at du får 50 kroner i rabat, så fragtprisen kommer til at passe. For køb mellem 550 og 650 kroner, står fragtprisen også stadig til 130, men du får så 100 kroner i rabat.

Levering - hvordan og hvornår

Vi leverer i hele Danmark fra dag til dag. *Se mere her nedenfor om levering til f.eks. Bornholm.
Vi afsender alle dage fra mandag til torsdag, så du kan modtage lige fra tirsdag til fredag.

Bestiller du minimum et par dage i forvejen, er du meget velkommen til at skrive en ønsket leveringsdag (tirsdag, onsdag, torsdag eller fredag) i feltet "bemærkninger" på ordren. Du kan bestille til levering op til 2 uger frem, men vi tager forbehold for de opgivne priser i så tilfælde, og f.eks. i forbindelse med nytår, hvor priserne kan svinge rigtig meget, tager vi et generelt forbehold for de opgivne priser, men som altid skal vi nok kontakte dig, hvis der er problemer med noget.

Kan vi af en eller anden grund ikke klare det til den ønskede dag, så ringer vi dig op i formiddagstimerne/omkring middag. Husk derfor at opgive et eller flere telefonnumre, vi kan træffe dig på.

Vi leverer med Post Danmarks sikre fødevareleveringssystem, hvor de håndbærer pakkerne gennem systemet, og leverer pakkerne ud dagen, efter afsendelsen herfra, mellem kl. 8.00 og 16.00.

Hvornår afsender vi så din pakke

Fra vi har din ordre, skal vi normalt bruge 1 morgen på Fiskeauktionen for at købe din fisk. Vi klargør, pakker og sender så fisken samme dag, som den er købt.

I praksis pakker vi hver dag alle ordrer, som vi modtager til og med kl. 12.00, hvis vi altså har købt fisken i forvejen/den er røget osv.

I meget få tilfælde (højst 5%) kan vi - f.eks. pga. vejret - få brug for mere end 1 morgen til at købe din fisk, men så vil vi kontakte dig på telefon og evt. mail, for at høre, om du vil vente på det, eller måske hellere have noget andet. Så husk at oplyse et eller flere telefonnumre, vi kan kontakte dig på. For på den måde er du selv med til at bestemme, hvad vi gør i sådan en situation.

For at undgå at komme i tvivl om, hvornår din pakke kommer, så anbefaler vi, at du bestiller til en bestemt dag, men du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os.

Levering til ikke-brofaste øer

Vi kan også klare at levere på større ikke-brofaste øer f.eks. Bornholm, Samsø, Læsø, Tunø og Fanø. Du skal bare være opmærksom på, at der går 2 dage med forsendelsen (er du heldig dog kun én), så hvis du f.eks. bestiller fersk fisk, vil den jo være 1 dag ældre end ellers, og derfor har du kun samme dag til at spise eller fryse fisken i, mod normalt 2 dage. Men, røget fisk og marinerede sild m.v. er der slet ingen problemer med, da disse ting har lang holdbarhed. Modtagelsesdage på disse øer kan derfor også kun være onsdag, torsdag og fredag.

NB! Bor du på en ø, hvortil der er færgeforbindelse, men hvor PostDanmark ikke kører rundt og afleverer pakkepost, bør vi kunne levere ved færgen. Kontakt os inden bestilling i dette tilfælde.

Betaling

Du kan betale i denne netbutik med Dankort og Visa/Dankort, og gebyret for det, betaler Fiskehuset Thisted. Vi kan nu også tilbyde dig betaling med MasterCard og Visa/Visa Electron, men her skal du selv betale gebyrerne, og de fremgår af bestillingssiden med både %-sats og beløb. Dine oplysninger sendes altid via en sikker og krypteret forbindelse (SSL). Beløbet hæves naturligvis først på dit kort, når varen afsendes. Det er endvidere muligt at betale med bankoverførsel, men kun iflg. aftale. Vi anbefaler at betale med kort, også fordi, du ikke er beskyttet af indsigelsesordningen ved bankoverførsel. Beløbet hæves naturligvis først på dit kort, når varen afsendes.

Fortrydelses- og reklamationsret samt klagemulighed

Ifølge lovgivningen er der ikke fortrydelsesret for fødevarer bestilt via Internettet, og skulle der, på trods af vores omfattende kvalitetstjek, være en berettiget reklamation, vil vi naturligvis kreditere dig eller evt. foretage omlevering. Er der noget, du ikke er helt tilfreds med, bedes du straks ved modtagelsen sende os en mail på mail@fiskehuset.com med en beskrivelse og meget gerne et foto, eller ringe til os på tlf. 97920986 for at aftale nærmere. Hvis der er sket transportskade med selve emballagen, bedes du tage et billede af kasse og indhold og sende det til os.

Nyt lovkrav februar 2016: Hvis du har haft en reklamation, og du ikke er tilfreds med vores behandling af den, så har du mulighed for at indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500  Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU-Kommisionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Der er særlig relevant, hvis du er forbruger i et andet EU-land. Klage indgives her: http://ec.europa.eu/odr. Ved angivelse af en klage skal du angive vores mailadresse mail@fiskehuset.com.

Fiskehusets kommentarer: Som sagt er det et lovkrav, at vi skal skrive sådan her  (og vi sælger kun i Danmark), så vi beklager, at der skal stå så meget embedsmandssprog her på siden - når vi ellers forsøger at skrive i et letforståeligt sprog, men har I reklamationer, så kan I bare, som altid, henvende jer til os, så vi sammen kan finde en løsning :-), men klagemuligheden er der naturligvis :-)

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Fiskehuset Thisted og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.fiskehuset.com er Lisbeth Toft Jensen. Dine oplysninger videregives eller sælges naturligvis ikke til tredjemand. Som registreret hos Fiskehuset Thisted, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: mail@fiskehuset.com

Nyhedsbrev på mail

Du kan tilmelde dig vores nyhedsmail her på vores hjemmeside eller i købsøjeblikket, og du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen ved at benytte afmelde-linket i bunden af det. Så prøv i første omgang at tilmelde dig, for det er den eneste måde, at du kan finde ud af, når vi har sjældne her og nu tilbud, gode kampagner i al almindelighed og hvor vi fortæller om praktiske ting omkring højtider m.v. Den er jo nem at afmelde igen. Den kommer heller ikke særlig ofte. Vi sender kun een, når der virkelig er noget at skrive om, så det kan være alt fra ca. 2-3 stykker pr. måned til én hver anden/tredie måned.

Tastefejl og forbehold

Vi forsøger selvfølgelig at overholde al relevant lovgivning, hvorfor vi mener, det f.eks. er unødvendigt at skrive, at vi ikke sælger mailadresser m.v. Alt dette hænger jo sammen med den tillid og troværdighed, vi lover. Vi prøver at være meget omhyggelig med det, vi lægger ud på hjemmesiden, men vil ikke udelukke, der kan ske fejl - herunder tastefejl - så ser du noget, må du endelig kontakte os. Vi modtager i øvrigt gerne alle mulige kommentarer. Ligeledes tager vi forbehold mod fisk, vi ikke kan skaffe pga. vejret eller kvoter samt ved nytår m.v.. Bemærk vi har selv fotograferet al fisken, og vi bruger i de allerfleste tilfælde det samme billede til flere vægtvarianter, men generelt gælder, at vi ikke bare køber bedste kvalitet - men også bedste størrelse fisk, så derfor er det generelt pæne og store fisk, vi køber, og så vil du ved f.eks. 400 g torskefilet få et stykke af en torskefilet og ikke en hel filet (men du får altid den garanterede vægt).

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 22. august 2016