Kulmulefilet, koldrøget

Pris fra 160,00 DKK

Kulmulen, er en rigtig dejlig fisk, som ikke værdsættes så meget i Danmark - hvorfor forstår vi ikke, for vi syntes det er en rigtig dejlig fisk, og det samme gør de også sydpå, hvor de kalder den "havets gud". Derfor eksporteres det meste , men der har vi jo den fordel, at vi selv køber op på fiskeauktionen, og dermed kan byde med, sammen med de store eksportører, og være heldig at få et par fine kasser ind i mellem. Den er god som fersk filet, i fiskefars, og vi har i mange år varmrøget den, som vores danske - og meget bedre svar - på den såkaldte "smørfisk" (som dog ikke må kaldes smørfisk, fordi det er en oilfish/escolar, men det bliver den fortsat i stor stil - se mere under varmrøget kulmule eller på vores almindelige hjemmeside her).

Og så smager den helt fantastisk som koldrøget også. Så det er det produkt, du finder lige her. Der kan være perioder, hvor der ikke landes så mange, så nyd den, når den er her. Den kan, som røget, bedst sammenlignes med røget torsk, men da den er federe end en torsk, men mindre fed end hellefisk, er den et rigtigt godt bud på en koldrøget fisk, som kan bruges både på mørkt og lyst brød, og både til hverdag og fest.

Stykket/stykkerne her, skærer vi af den bedste og tykkeste del af fileten (uden bugkød), men bemærk, at stykket kan indeholde få nerveben, som er meget lette at se og fjerne.

Billede nr. 2 viser et serveringsforslag, hvor kulmulen er skåret i skiver. Den er meget nem at skære i skiver. Du starter bare fra halen af.

Ingredienser : Kulmule, Salt, røg 

Næringsindhold pr. 100g  
Energi

334kj 80kacl

Fedt

0,3 g

-heraf mættede fedtsyre

  0,0 g

Kuldhydrat

0,0 g

-heraf sukkerarter

0,0 g

Kostfibre

0,0 g

Protein

19,0 g

Salt

3,1 g

 

Dette produkt kan indeholde små nerveben.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Kulmulefilet, koldrøget
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 400 gram

    160,00 DKK

    Kan bestilles

  • 1 kg

    354,00 DKK

    Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}