Muslingekød, varmrøget

Pris fra 32,00 DKK

Røgede muslinger, er en delikatesse, som vi sælger en del af i vores egen butik, som regel sammen med rødløgscremen (se relaterede varer nedenfor).

En musling svinder rigtig meget ved røgning, så derfor skal udgangspunktet være en meget stor musling, og den har vi kun kunnet finde i Chile. Så derfor er vores råvare til denne delikatesse hentet fra aquakultur i Chile, og det er bestemt ellers ikke normen herfra, hvor vi jo går meget op i det lokale og det bæredygtige, men kvaliteten er alfa og omega for os, så der er kun disse muslinger, der er store nok, men vi glæder os rigtig meget til, hvis der bliver hjemlige lineopdrættere (gerne økologiske), der vil lave de helt store muslinger.

Vi har givet de røgede muslinger 5 dages holdbarhed fra vores afsendelsesdato, og de kan, som vores røgede fisk, fryses i ca. 3 måneder, hvis de pakkes i en frostpose inden.

Server dem sammen med en god dressing - vores rødløgscreme er meget velegnet - og med grøn salat til - se billede nr. 2 for inspiration - og du har en nem og rigtig dejlig forret. Bemærk, at produktbilledet er af den lille portion, og den passer til ca. 2 personer til forret.


Muslingekød, varmrøget
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 150 gram

    32,00 DKK

    Kan bestilles

  • 400 gram

    80,00 DKK

    Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer varianten.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}