Makrelfilet, varmrøget

Pris fra 65,00 DKK

Makrelfileterne er håndskårne (og ikke i Kina, som store dele af industrien benytter sig af) og af samme gode kvalitet som nævnt under hele makrel. Bemærk vores makrelfileter er store og flotte, og de saltes og krydres først, når de er lagt på røgrammerne, og derefter røges de over renset bøgesmuld, til de er flotte gyldne, og temperaturen har været det, den skal. Det kan godt være, at du kan finde en røget makrelfilet fra industrien, der vejer det samme, men med vores traditionelle håndværksrøgning, taber vores makrelfileter vægt under røgningen, hvor i mod industrien formår at få dem til at tage på i vægt, så kvalitet og smag hænger i høj grad sammen, også her.

Prøv også, som alternativ til makrelfileter, at smage vores varmrøgede kulemulestykker. De fås med de samme toppings (krydderier og nødder), og kulmulestykkerne tilstræbes helt benfri. Makrelfileterne indeholder nerveben. Laksestykker er også et godt alternativ, ligesom de økologiske varmrøgede butterfly-fileter er det.


Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Makrelfilet, varmrøget
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 2 stk. (min. 250 gram) Uden topping (neutral)

  65,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 stk. (min. 250 gram) Med peber og sennep

  65,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 stk. (min. 250 gram) Med hvidløg

  65,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 stk. (min. 250 gram) Med mexicana-krydderi

  65,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 kg (min. 2 kg) Blandede

  432,00 DKK

  Kan bestilles

 • 5 kg (min. 5 kg) Blandede

  1.020,00 DKK

  Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}