Fiskefars, hjemmelavet med ØKOLOGISKE-ingr.

Pris fra 75,00 DKK

Vi laver selv vores fiskefars helt fra bunden af, og den består udelukkende af vore helt friske håndskårne fileter af forskellige hvide torskefisk, oftest ½ kulmulefilet og ½ torskefilet, men det kan f.eks. også være lyssej mv. Vi hakker filterne og tilsætter udelukkende ØKOLOGISK hvedemel, skummetmælk, løg og krydderier samt salt (salt er aldrig økologisk).

Bemærk, vi tilsætter ikke fedt eller andre fedtstoffer, og vi tilsætter kun lige det, der er nødvendig for at give den rette konsistens, så f.eks. udgør melet kun 8%.

Farsen er krydret og klar til brug. Vil du gerne have den mere krydret, kan du tilsætte krydderurter/krydderier/chili, men det er slet ikke nødvendigt. Er den meget fast i det, kan du vælge at tilsætte lidt væde i form af vand, mælk eller æg.

Det letteste er, at forme farsen med en ske til fiskefrikadeller, som både kan steges på pande eller i ovn. Du kan også fylde farsen i en rand og koge den, eller lave én stor frikadelle af den, og stege den, og så servere den som "lagkagestykker", ligesom der naturligvis kan lave fiskeboller af den - og det smager bare rigtigt godt - se hvordan i denne opskrift på ristaffel.
P.S! Den store portion på 5 kilo pakker vi i en pose, og posen er naturligvis - som al anden emballage her - fødevaregodkendt.

 

Næringsindhold pr. 100 g
Energi, kJ 348
Energi, kcal 83
Fedt, g 0,5
- heraf mættede fedtsyrer, g 0,1
Kulhydrat, g 7,5
- heraf sukkerarter, g 0,9
Kostfibre, g 0,4
Protein, g 11,6
Salt, g 0,2

 

Ingredienser

Torsk,Vand, Hvedemel, Antioxidant:E 300 Ascorbinsyre (Vitamin C), Skummetmælkspulver; Salt, Løg Økologisk, Peber hvid økologisk.

Allergener er angivet med fremhævet tekst.

 


Dette produkt er benfri.

Holdbarhed: BEMÆRK: Da det er et hakket produkt er det meget sensibelt og skal derfor bruges samme aften, som det modtages. Kan også sagtens fryses straks og holde sig ved min. -18 gr. C i ca. 1 måned.

Fiskefars, hjemmelavet med ØKOLOGISKE-ingr.
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 1 bæger (500 gram)

    75,00 DKK

    Kan bestilles

  • 1 pose (5 kg)

    675,00 DKK

    Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}