Torsk, udskåret, grydeklar

Pris fra 175,00 DKK

Relateret link: Se Fiskehuset egen opskrift på kogt torsk lige her

Her er et stykke grydeklart kogetorsk (ja, vi siger "at koge torsk", men vi mener "simre", for som med al anden fisk, så må det aldrig bulderkoge, og det er vigtigt, at den ikke får for lang tid, for al fisk smager allerbedst, når det bare lige er blevet hvidt at se på i kødet, og det kan skille fra benene).

Bemærk al torsk fra Fiskehuset er her fra Vesterhavet, da det absolut er den bedste kvalitet torsk, der fås. Vi skærer selv stykket ud af en hel torsk, ligesom vi renser den i bugen og skærer finnerne af, så den er helt klar til tilberedning.

Alt efter størrelsen på torsken, så får du, ved de mindre mængder, et stykke af torsken, og der kan være hale på stykket også, og du kan ikke ønske et specialstykke.

Se vores opskrift på at fremstille hel torsk under relateret link her oventil. Husk også en rigtig fiskesennep hertil (se under relaterede produkter nedenfor).

Bemærk, at ved mængder på 2-10 kg, da drejer det sig oftest om flere torsk, da hver grydeklar torsk vejer omkring ca. 1,8 kg. Hele torsk er altid med hale, men selvfølgelig uden hovede uden finner og renset.


Dette produkt kan indeholde små nerveben.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/​afsendelsesdato. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Torsk, udskåret, grydeklar
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 800 gram

  175,00 DKK

  Kan bestilles

 • 1 kg

  200,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 kg

  380,00 DKK

  Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer varianten.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}