Ørredfilet, uden skind, ØKOLOGISK, frost

Pris fra 152,00 DKK

Nu har vi endelig et økologisk alternativ til benfri laksefilet:

Vi har jo i mange år arbejdet med fisk fra bæredygtig fiskeri, så derfor lå det lige for at begynde at rense og forhandle økologiske ørreder, og vi er glade for nu også at kunne tilbyde fileter at fine, store, flotte og faste røde/lyserøde ørreder i en helt skind og benfri version, hvor smag og struktur helt er i top.

En ørred fra et godkendt økologisk dambrug/havbrug, er den eneste fisk i Danmark, der må bære det røde ø-mærke. Der er meget strenge regler for økologisk opdræt af fisk her i Danmark, så det er fisk, du kan spise med god samvittighed, og da vi med disse fileter fra havopdræt i saltvand kommer meget tæt på den atlantiske vildlaks i smag og struktur, så er det er det et rigtigt godt og reelt alternativ til laksefilet (også den økologiske laks, hvor de i øvrigt også sagtens kan konkurrere på prisen, og det er kun kendere, der kan se forskel, og de smager bedre, syntes vi). Vi syntes, de er lidt saftigere end vildlaks, men ikke så overfede, som opdrættet laks er, så det er et produkt, vi selv holder rigtig meget af at spise.

Vi får disse store økologiske ørreder fra økologisk havdambrug ved Karrebæksminde på Sjælland, og de er mindst lige så gode, som økologisk laks, som jo ikke er danske. Det er disse :-).
De kan naturligvis anvendes i alle opskrifter, hvor der foreskrives laks, og størrelsen på hver filet er også cirka, som en laksefilet.

Se hele vores store udvalg i økologisk fisk, men bemærk det er kun disse store fileter, der er helt skind- og benfri. Se også tekst længere nede vedr. frost m.v.


Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 3 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Dette produkt er benfri.

Ørredfilet, uden skind, ØKOLOGISK, frost
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 400 gram

  152,00 DKK

  Kan bestilles

 • 600 gram

  205,00 DKK

  Kan bestilles

 • 800 gram

  266,00 DKK

  Kan bestilles

 • 1 kg

  331,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 kg

  648,00 DKK

  Kan bestilles

 • 5 kg

  1.565,00 DKK

  Kan bestilles

 • 10 kg

  2.892,00 DKK

  Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Bemærk dog, at der undtagelsesvis kan være et ben i al fisk, der laves benfri, så mærk lige for en sikkerheds skyld alle fileter igennem med fingrene, hvis det er meget vigtigt for dig, at de 100% benfri.

Bemærk også, at vi afsender disse økologiske ørredfileter som frosne, da alt bliver fisket op én gang om året, og så går der et helt år, inden der igen er nogle, der er store nok til at blive fisket op. De opbevares på et meget koldt fryserum, og da disse økologiske ørreder er meget fryseegnede, kan vi sælger disse fileter uden kvalitetstab. Så det eneste, du skal tænke ved, er, at hvis de er optøede ved ankomsten, så anbefales indfrysning ikke igen, men de kan naturligvis tilberedes, og retten kan fryses ind igen. Men, bemærk også, at jo større mængde frossen, du bestiller, destro større chance er der for, at det kommer frossen frem.

NB! Ørrederne er økologiske, og farven varierer lidt fra filet til filet, så nogle er mere lyserøde i det, end vist på billedet, men uanset farve er smag og konsistens helt den samme.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}