Udsolgt

Ørredrogn, ØKO, renset, frost

Produktet er udsolgt.

83,00 DKK

Vi startede, som de første herhjemme, med at udbyde denne økologiske specialitet for efterhånden nogle år siden, og vi er stadig, så vidt vi ved, de eneste, der udbyder denne dejlige danske økologiske vare. Ind i mellem har vi haft problemer med at skaffe den, for det er kun muligt fra store ørreder. Så vi har i flere ombæringer været udsolgt i den, men vi er glade for nu endelig igen at kunne udbyde den, for den er højt værdsat af både private brugere og finere restauranter.

Ørredrognen kan vi kun få fra de store økologiske ørreder, og dem kniber det jo også med at skaffe ind i mellem, da de fleste kun laver de små ørreder. Oprindelig startede vi med at koldrøge nogle økologiske ørreder, som bare var blevet for store for dambruget, og det fik vi et rigtigt lækkert produkt ud af (det med diplomet fra Foodexpo), og i en meget kort tid i vinter/forårssæsonen indeholder disse store øko-ørreder så en ekstra bonus, nemlig den fineste økologiske ørredrogn, som vi pakker og fryser straks. Denne her rogn stammer fra ørreder fra økologisk dambrug ved Egtved.

Når den er frossen, kan den være lidt mælkehvid i farven, men efter optøning (bedst i køleskab) har den genvundet sin fine farve, og den er klar til brug. Den skal bare lige skylles og saltes.

Den er meget delikat og flot som pynt f.eks. på stjerneskud, torskefad, i sushi og lignende.

Rognen fra en økologisk ørred er ikke helt så rød, som fra en konventionel ørred, men den har den flotteste glade farve - et sted mellem laksefarvet og solgul.

 

Vigtigt: Husk at salte den inden brug, og gerne allerede ved modtagelsen, hvis du vil gemme den til dagen efter, for salt forlænger holdbarheden lidt.


Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 3 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Ørredrogn, ØKO, renset, frost
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 100 gram

    83,00 DKK

    Udsolgt

    Ikke på lager

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}