Ørredsteaks, ØKOLOGISKE, frost

Pris fra 209,00 DKK

Velegnet til grill/ovnbagning

Steaks af hel økologisk ørred, der bare er renset og lynfrosset (samt skåret i steaks). De mindste af de store ørreder, sender vi ud som hele (se relateret vare), eller steaks, og begge dele er meget velegnet til grill m.v.

En ørred fra et godkendt økologisk dambrug/havbrug, er den eneste fisk i Danmark, der må bære det røde ø-mærke. Der er meget strenge regler for økologisk opdræt af fisk her i Danmark, så det er fisk, du kan spise med god samvittighed, og da vi med disse fisk fra havopdræt i saltvand kommer meget tæt på den atlantiske vildlaks i smag og struktur, så er det er det et rigtigt godt og reelt alternativ til laksefilet (også den økologiske laks, hvor de i øvrigt også sagtens kan konkurrere på prisen, og det er kun kendere, der kan se forskel, og de smager bedre, syntes vi). Vi syntes, de er lidt saftigere end vildlaks, men ikke så overfede, som opdrættet laks er, så det er et produkt, vi selv holder rigtig meget af at spise.

Vi får disse store økologiske ørreder fra økologisk havdambrug ved Karrebæksminde på Sjælland, og de er mindst lige så gode, som økologisk laks, som jo ikke er danske. Det er disse :-).
Se også tekst længere nede vedr. frost m.v.

Bemærk også, at da det er økologiske ørreder, så er de ikke helt så røde i farven, som konventionel laks, og de svinger også meget i farven, fra svagt lyserød til næsten lakserød. Og da vi, som altid, garanterer en minimumsvægt, så er der steaks fra flere forskellige fisk i samme pakke, så alle steaks har ikke samme farve, men de smager ens - uanset farve :-), men da vi tog de viste billede, var det steaks fra bare én fisk, så de er selvfølgelig ens.


Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 3 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Dette produkt indeholder ben. Ben er med til at afgive smag og karakter til fisken under tilberedning.

Ørredsteaks, ØKOLOGISKE, frost
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 1 kg (ca. 4-6 stk.)

  209,00 DKK

  Kan bestilles

 • 5 kg (min. 5 kg)

  902,00 DKK

  Udsolgt

  Ikke på lager

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}