Suppefisk, luksus = flere slags fisk i bidder og rødrejer/bg. 450 g

99,00 DKK

Vi har en rigtig god opskrift på fiskesuppe (se link nedenfor), og nu har vi lavet et bæger med blandet fisk og skaldyr, der lige passer til opskriften.
Fisken kan være alt godt her fra Vesterhavet - naturligvis helt frisk - og så der også Færøsk laksfilet i samt 4 store rå (frosne) Argentinske vildtfangede rødrejer (de er så lækre). Vi skærer fisken benfri, og i mundrette stykker, og rødrejerne er naturligvis også benfri og pillede.

Så det er en suppe, som både børn og voksne kan lide. Og den er velegnet til både hverdag og fest, og til både forret og hovedret. Følger du vores opskrift her nedenfor, så er der suppe til 3-4 personer til hovedret - eller 2 voksne og 2-3 børn.

Alt fisk er fersk, men de rå rødrejerne er frosne, når vi kommer den i bægeret, men du skal regne med, de tør op under forsendelsen, og derfor anbefaler vi ikke genindfrysning af dem.

Se Fiskehusets egenudviklede fiskesuppeopskrift lige her. Bemærk, billedet af den færdige suppe viser muslinger i stedet for rødrejer. Men, da vi ikke kan være sikre på, at muslinger kommer levende frem i vores tætte emballage, så har vi lavet denne luksus version med de lækre og bæredygtige rødrejer.


Dette produkt er benfri.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/afsendelsesdato. Bør ikke fryses.

Suppefisk, luksus = flere slags fisk i bidder og rødrejer/bg. 450 g
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 1 stk

    99,00 DKK

    Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}