Rokkevinge, flået - med forbehold mod, at vi kan skaffe, så giv os min. 2-3 hverdage

Pris fra 145,00 DKK

Rokke/rokkevinge landes for ukonstant til, at det er noget, vi kan udbyde fast her i netbutikken, men når det sæson/de landes lidt mere konstant, så vil vi udbyde dem. Så får du ikke allerede vores nyhedsmail, så tilmeld dig i højre nederste hjørne på forsiden af denne netbutik.

Det er kun vingerne, man kan spise på en rokke.

Rokkevinge indeholder ikke ben, men brusk, og det er noget helt specielt, flot og meget lækkert fiskekød, som ligger i lange stænger langs brusken. Og det er slet ikke som andet fisk, og svært at beskrive. Det skal prøves. Nogle sammenligner smagen med hummer.

Vi udbyder her min. 1 kilo rokkevinge - og hver rokkevinge vejer ca. 500-700 g.

1 kg er en passende mængde til hovedret for 4 personer, men rokkevinger er nemme at dele op i mindre stykker - bare gør det langs bruskstykkerne, også hvis du vil fryse det i mindre portioner.

 

Der er masser af gode opskrifter på nettet på rokkevinger. Prøv f.eks. denne her:https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/19374/rokkevinge-med-syrlig-peberrodssauce, eller denne her lidt mere klassiske med kaperssauce: http://www.madkultur.dk/2008/01/rokkevinger-med-brunet-smoer-og-kapers/ - dog syntes vi, du skal nøjes med at skære vingerne i portionsstykker - ned langs bruskstykkerne. For brusken er med til at give smag til fisken uden stegningen (beregn lidt længere stegetid, men det bliver så lækkert). Og brusken er så nem at fjerne efter stegning. Det kan slet ikke sammenlignes med fiskeben.


Så længe lager haves

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/​afsendelsesdato. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Rokkevinge, flået - med forbehold mod, at vi kan skaffe, så giv os min. 2-3 hverdage
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 1 kg

  145,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 kg

  290,00 DKK

  Kan bestilles

 • 5 kg

  725,00 DKK

  Kan bestilles

 • 10 kg

  1.450,00 DKK

  Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}