Fiskefrikadeller, pandestegte - af frisk fisk og kun tilsat øko-ingr.

60,00 DKK

Vi starter med at lave en rigtig god fiskefars, som udelukkende består af vore friske håndskårne fileter af forskellige hvide torskefisk, oftest kulmule og torsk mv., som vi hakker og tilsætter udelukkende ØKOLOGISK hvedemel, skummetmælk, løg og krydderier samt salt.

Bemærk, vi tilsætter ikke fedt eller andre fedtstoffer, og vi tilsætter kun lige det, der er nødvendig for at give den rette konsistens, så f.eks. melet udgør kun 8%.

Til slut former vi farsen med de tilsatte økologiske ingredienser til store, flotte og lækre fiskefrikadeller, og dem pandesteger vi i en god rapsolie på en støbejernspande.

Fiskedellerne kan bruges både til frokost, til madpakken og til aftensmad.

De fiskefrikadeller, vi sender ud her, er helt identiske med dem, vi ellers sælger rigtig mange af i vores almindelige butik, og som vi modtager meget ros for. Faktisk sælger vi så mange, at vi løbende dagen igennem hele tiden har gang i panden.

De kan også fryses ved modtagelsen ved 18 gr. C. eller koldere i ca. 3 måneder.

Deklaration Fiskehusets Fiskefrikadeller med økologiske krydderier

Næringsindhold pr. 100 g Energi, kJ 675 Energi, kcal 161 Fedt, g 1,1 - heraf mættede fedtsyrer, g 0,3 Kulhydrat, g 25,4 - heraf sukkerarter, g 6,9 Kostfibre, g 1,2 Protein, g 11,4 Salt, g 0,7

Ingredienser Antioxidant:E 300 Ascorbinsyre (Vitamin C); Hvedemel Økologisk; Løg, rå Økologisk; Peber, hvid Økologisk; Salt, Skummetmælkspulver økologisk; Torsk, filet, rå; Vand.


Dette produkt er benfri.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 5 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Fiskefrikadeller, pandestegte - af frisk fisk og kun tilsat øko-ingr.
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 4 stk. (280 gram)

    60,00 DKK

    Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}