Tilbud

Stenbiderrogn, renset, fersk

138,00 DKK 158,00 DKK

Relateret link: Vores egen opskrift på stenbiderrogn

NB! Sæsonen er snart slut, men bestil evt. den frosne, og skriv i bemærkningsfeltet på ordren, at vi skal sende fersk, hvis vi har det :-)

Stenbideren er en forårsbebuder. Det betyder samtidig, at stenbiderrogn er en sæsonvare, som kun fås i en ret kort sæson. Derfor nyd den i den ret korte sæson (ca. februar - marts). Den er bare så lækker og stærkt vanedannende :-)

Vi renser den omhyggeligt og nænsomt for alle hinder (vi har vores helt egen skånsomme metode), og vi tilsætter ikke noget til den fine, ferske rogn.

Du skal derfor selv salte den, og det kan du med fordel gøre straks ved modtagelsen, da salt forbedrer holdbarheden, men vi har ikke ønsket at salte, da det jo er meget smag og behag. Se vores link til vores opskrift/vejledning her oventil også med hvordan, du smager den til med løg, og hvordan du nemt og hurtigt serverer den. Opskriften indeholder også et link til opskrifter på blinispandekager, som smager rigtig godt til den. Men, et stykke ristet brød er bestemt heller ikke at kimse af, og så er det nemt og hurtigt.

Du kan fryse den i ca. 3 måneder, men et rognprodukt er bedst frisk og fersk.

Du beregner ca. 200 gram til 3-4 personer til forret eller natmad. 


Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 3 dage fra pakkedato/​afsendelsesdato. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Stenbiderrogn, renset, fersk
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 200 gram

    158,00 DKK 138,00 DKK

    Kan bestilles

Bemærk at disse produktbilleder ikke nødvendigvis reflekterer mængden.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}