Økologisk lokal gourmet-kasse - Bemærk bestillingsfrist fremhævet i teksten

850,00 DKK

Gavekassen indeholder udelukkende følgende økologiske varer.:

  • 1 side/stykke (min. 400 g) koldrøget økologisk ørredfilet (den vi fik diplom for på Food Expo messen).
  • 3 stk. varmrøgede økologiske hele ørreder (min. 550 g)
  • 3 stk. varmrøget økologisk ørredfilet i stykker u/ben m/økologiske krydderier (min. 450 g) (på billedet vist 1 helt stykke)
  • 6 stk. økologiske Thy Humle øl à 33 cl. pr. stk.
  • 3 stk. Økvavit fra Søbogaard à 6 cl. pr. stk.


Bemærk vedr. billedet, at vi er desværre er udsolgt i økologisk ørredrogn, så der er i stedet for lidt større hele ørreder og 3 stk varmrøgede øko-ørredfilet med øko-krydderier med (kun vist et stykke - svarende til ca. 2 stk. nu).

 

Alt er her fra Thy/Thisted - på nær Økovavitten, som nu fremstilles i Herning, og det er jo også en del af vores lokale område.

 

Bemærk, ikke alt til denne kasse er lagervare, så derfor skal kassen normalt bestilles mindst 2-3 hverdage inden ønsket levereringdag.

Holdbarheden på alle de røgede ørredvarianter er 14 dage. Hvis ørredrognen er tøet op ved modtagelsen, bør den ikke genindfryses, men skal bruges inden 2 dage.


Du kan finde yderligere oplysninger om de økologiske ørredprodukter ved at bruge søgefunktionen øverst, eller finde produkterne under økologiske ørreder.

 

Bemærk, kassen leveres fragtfrit.

 

Vil du give den som en gave, så skriver du bare modtagerens navn og adresse mv. på i leveringsfelterne, og en ønsket leveringdag i bemærkningsfeltet (mulig fra ca. 2-3 hverdage til max. 14 dage frem)


Lagerstatus: Kan bestilles
stk.

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}