Kammuslinger u/skal, pose 1 kg/800g, FROSNE-LÆS TEKST

345,00 DKK

På opfordring, og fordi det er et produkt vi ofte sender ud - uden det er oprettet her i netbutikken (som jo fortrinsvis er baseret på frisk fisk her fra Vesterhavet, røget fisk m.v.), så prøver vi nu fast at udbyde frosne kammuslinger (kun kødet).

De ligger i en pose med brutto 1 kg, heraf er glasering (vand) ca. 200 g. Glasering med vand er nødvendig for at undgå frysetørring. Der er kød fra ca. 20 kammuslinger i en pose, så det er store, flotte kammuslinger, der vejer brutto ca. 50 g pr. stk.

Der er en risiko for, at kammuslingerne tør op under forsendelsen. Er de optøet anbefales det at tilberede dem samme dag eller dagen efter, du modtager dem. Tilbedreder du dem gennemstegt, så kan de yderliger holde sig 1-2 dage (de skal naturligvis opbevares på køl). Vi har erfaring for (men det er uden garanti), at frosne varer oftest kommer frosne frem (jo mere i samme forsendelse, jo større chance for det), og er de frosne ved modtagelsen, kan du fryse videre på dem i ca. 3 måneder.

Kammuslinger smager i øvrigt fortrinlige til vores hummerbisque 😋

 


Vi afsender dette produkt på frost herfra. Da det sendes som kølevare, kan det være optøet, når det kommer frem. Er det ikke optøet, kan du fryse det videre i 2-3 måneder. Er det optøet, kan det holde sig på køl (ved max. 5 gr. C.) 3 dage fra vores pakkedato/afsendelsesdato.

Kammuslinger u/skal, pose 1 kg/800g, FROSNE-LÆS TEKST
Varer
 
Pris
Note
Antal
  • 1 kg (ca. 800 g)

    345,00 DKK

    Kan bestilles

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}