Ørredfilet i stk., u/ben, varmrøget, ØKOLOGISK

Pris fra 65,00 DKK

Nyhed - reelt alternativ til varmrøget laks - for nu varmrøger vi også filetstykkerne af de helt store velsmagende rosafarvede økologiske ørreder fra økologisk havopdræt i Karresbæksminde.

Disse ørreder har en god sammensætning af sunde fedtsyrer, og når de så - syntes vi - smager bedre end laks, og da de koster ca. det samme, som traditionel opdrætslaks fra Norge, så er der vel ikke så meget at tænke over :-)

De er kun saltet og så røget over renset bøgesmuld i præcis den tid, der er nødvendig, for at give dem deres perfekte smag og konsistens. Varianten medd spicy krydderier er yderligere drysset med økologisk løg, peberfrugt, persille, hvidløg og chili.
Bemærk, det er fileter af de samme fisk, som vi også udbyder som frosne fileter (både med og uden skind), og som vi har koldrøget i flere år. Se relateret vare med koldrøget økologisk ørredfilet. Det var det produkt, vi fik et flot diplom for i konkurrencen "DANMARKS SUNDESTE PÅLÆG". Kåringen foregik på FoodExpo messen, som er Danmarks største fødevaremesse, og de 2 øvrige nominerede produkter var kvalitets lufttørrede skinker fra Schweiz. Så vores ørred var ikke bare det eneste fiskeprodukt, men også det eneste danske produkt og eneste økologiske produkt.


Dette produkt er benfri.

Holdbarhed (ved maks. 5 gr. C): 14 dage i ubrudt emballage, efter åbning ca. 5 dage. Kan også fryses ved modtagelsen og holde sig i 3 måneder ved min. -18 gr. C.

Ørredfilet i stk., u/ben, varmrøget, ØKOLOGISK
Varer
 
Pris
Note
Antal
 • 1 stk. (min. 160 gram) Med økologiske spicy krydderier

  65,00 DKK

  Kan bestilles

 • 1 stk. (min. 160 gram) Uden topping (neutral)

  65,00 DKK

  Kan bestilles

 • 2 kg Blandede

  640,00 DKK

  Kan bestilles

 • 5 kg Blandede

  1.530,00 DKK

  Kan bestilles

Kunder der har købt dette produkt har også købt

{{product.Title}}

{{discount | currency_format}}